Ulei Seminte de In cu Omega 3 200 ml 2 E PROD

12,70LEI*
*inclusiv TVA
Cantitate :
Comanda telefonic:
0768.53.66.53

Intreaba-ne offline:


Ulei de in cu Omega 3, 200 ml.

Uleiul de in este un produs 100% natural și obținut prin presare la rece, astfel nu i se pierd calitățile, īn speță conținutul ridicat de lecitină și vitamina D.

Omul modern suferă un dezechilibru nutrițional cauzat de ingerarea unor cantități īnsemnate de substanțe chimice (coloranți, conservanți) printr-un regim alimentar bogat īn produse foarte rafinate și īn produse de origine animală.

Uleiul de in reglează acest dezechilibru, căci, īn alimentația modernă el este cea mai importantă sursă de acid alfa linoleic OMEGA 3, factorul de bază īn echilibrul hormonal al organismului uman.

Ulei de in cu Omega 3 200 ml 2 E PROD

El are efecte pozitive asupra tensiunii arteriale , scăderii colesterolului, constipației rebele, imunodepresiei, psoriazisului, eczemelor, arsurilor, precum și un rol important īn prevenirea atacurilor de cord, accidentelor cerebrovasculare. Incudeți pur și simplu uleiul de in īn alimentația cotidiană.

O cură trebuie să conțină minim 3 linguri/zi īnainte de mese. Pentru a acționa pozitiv asupra sănătății dvs. uleiul de in este obținut prin presare la rece, fără conservanți chimici.

Contine : OMEGA 3, linoleina, acizi grasi (linoleic,  izolinoleic ,oleic si arahidonic) este  foarte bogat in vitamina E, avand efecte calmante si cicatrizante.
Administrat in doze zilnice de 2-3 lingurite, are efecte benefice in tratamentele calculozei renale, cistita, colita, constipatie.

Ulei de in cu Omega 3 200 ml 2 E PROD

Se poate folosi
in alimentatie, preparat cu branza dulce de vaci, astfel: intr-o cana de ceai se amesteca bine o lingura de ulei de in cu trei linguri de branza dulce de vaca pana amestecul capata consistenta untului . Acest amestec se poate consuma ca atare sau in diferite combinatii . Intr-o lucrare aparuta si in traducere romaneasca, Dr.  Johanna Budwing recomanda uleiul de in impreuna cu acest preparat in dietele pentru prevenirea si combaterea cancerului.

Uleiul de in poate fi folosit in dermato-cosmetica,  pentru tratarea ulcerelor cutanate,  a  arsurilor, ranilor, ecze-melor, abceselor, furunculelor.

Ulei de in cu Omega 3 200 ml 2 E PROD

Uleiul de seminţe de in este 100 % natural, obţinut prin presare la rece. Are calităţi deosebite, conţinānd de 2 ori mai mulţi acizi graşi Omega 3 decāt uleiul de peşte şi un amestec de acizi esenţialiOmega 3 şi Omega 9. Toţi aceşti aminoacizi au un rol primordial īn refacerea celulară, fiind foarte utili īn diverse afecţiuni. Proteina din uleiul de seminţe de in este uşor digerabilă şi conţine toţi aminoacizii necesari pentru menţinerea unui organism puternic şi sănătos. ( http://cristian-adevaruldepretutindeni.blogspot.com/2008/08/uleiul-de-semine-de-in.html )

Uleiurile presate la rece sunt uleiuri nerafinate chimic, cu un rol important in alimentatie, mai ales in alcatuirea unei diete echilibrate sşi santoase. Aceste uleiuri sunt bogate īn substane nutritive si au un gust placut, culoare, vāscozitate şi aroma aparte. Alaturi de substante minerale valoroase pentru organism ca Zn, Fe, Mg, Se, ele contin si vitaminele A, D,E, K, lipo solubile dar si compusi ai vitaminelor B si C desi acestea sunt hidrosolubile. Partile grase ale acestor uleiuri sunt constituite  din acizi grasi polinesaturati, cu un rol foarte important in metabolismul organismului si in reducerea colesterolului.

  • Produs de: 2 E PROD

Rascuplans.ro |  Cadouri ANPC-Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului

Viziteaza magazinul FarmaVerde pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. Copii-Bebelusi.com Sanatate-Ingrijire.com Calatog Magazine Online frumusete si sanatate Partener Shoogle